Nyíregyháza hírei

2014.01.23. 09:03

Reggelre jól járhatóak voltak az utak

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. éjszaka fél egykor 12 géppel (5 vezérgép és 7 kisgép) kezdte el a nyíregyházi utak sózását.

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. éjszaka fél egykor 12 géppel (5 vezérgép és 7 kisgép) kezdte el a nyíregyházi utak sózását. - A főbb tömegközlekedési útvonalak síktalanítása mellett takarítottuk a járdákat, kerékpárutakat és a buszmegállókat, így reggel 6 órára, mire a forgalom elindult, a nyíregyházi utak jól járhatóak, sónedvesek voltak - adta hírül közleményében a cég sajtóosztálya.

Kisebb felfagyások az alsóbbrendű utakon előfordulhatnak, melyeket nem lehet sózni, a leesett kis mennyiségű (2-3 cm- es) csapadék pedig nem teszi lehetővé a hó eltolását. Az aszfalt hőmérsékletétől függően néhány helyen tehát csúszósabb útviszonyokra kell számítani, ezért kérjük a megváltozott időjárásnak megfelelően, óvatosan vezessenek.

Kérjük a Tisztelt Városlakókat, vegyék figyelembe, hogy Nyíregyházán is beköszöntött a tél, és az időjárás előrejelzés szerint az elkövetkezendő napokban folyamatos lehűlésre és csapadékra kell számítani.

Továbbá felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az ingatlanok előtti járdák síktalanítását a tulajdonosok végezzék el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!