Nyíregyháza hírei

2014.02.11. 11:57

DK-sajtótájékoztató | Demokratikus Koalíció (DK): Összefogással a kormányváltásért

Nyíregyháza - Kemény kampányra számít a DK az országgyűlési választások előtt – mondta a nyíregyházi kampányiroda nyitó sajtótájékoztatón Hunyadi János. A párt választókerületének elnöke úgy fogalmazott: a választási törvény módosítása után egyértelművé tették, hogy a kormányváltáshoz szükség van az demokratikus ellenzék összefogására és együttműködésére.

Nyíregyháza - Kemény kampányra számít a DK az országgyűlési választások előtt – mondta a nyíregyházi kampányiroda nyitó sajtótájékoztatón Hunyadi János. A párt választókerületének elnöke úgy fogalmazott: a választási törvény módosítása után egyértelművé tették, hogy a kormányváltáshoz szükség van az demokratikus ellenzék összefogására és együttműködésére. Ennek jegyében maximálisan támogatják Jeszenszki Andrást és Juhász Ferencet, akik a nyíregyházi 1-es és 2-es választókerület (itt az MSZP volt a jelölő szervezet) képviselőjelöltjeit. – Jelentős megyei tagsággal rendelkezünk, több ezres a támogatóink és szimpatizánsaink köre, akik azért fognak dolgozni, hogy a demokratikus összefogás jelöltjei a legjobban szerepeljenek az április 6-ai választásokon. – Van esélyük nyerni – tette hozzá Hunyadi János. Mint mondta, a DK jelentős súllyal bír a magyar politikai palettán, ezt szeretnék tovább erősíteni, és az Összefogás választási győzelme esetén kormányzati erő lehet a DK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!