Nyíregyháza hírei

2014.02.18. 13:15

Nők Hete Záhonyban

Záhony - Idén március 3-tól 7-éig rendezik meg a hagyományos Nők Hetét a várossá avatásának negyedszázados jubileumát ünneplő városban.

Záhony - Idén március 3-tól 7-éig rendezik meg a hagyományos Nők Hetét a várossá avatásának negyedszázados jubileumát ünneplő városban.

A rendezvényeknek a helyi művelődési ház nyújt otthont. Az események március 3-án, hétfőn a 8 órától 16 óráig tartó egészségnappal veszik kezdetüket, melynek keretében reiki kezelésekre, masszázsra, szimbólumgyógyászatra kerül sor. 10 órakor kiállítást nyitnak meg a Hétszínvirág Óvodában.

16.30-kor tartják a megnyitó ünnepséget és mutatják be Tűvel festett képek címmel Uzonyi Dezsőné kézimunkáit.17 órától a zeneiskolában rendeznek Filep Aurél és Mándi Ákos közreműködésével zenés-verses estet.

Március 4-én kedden 10.30-kor a művelődési házban, 15 órakor a Kandó K. Középiskolában tartanak zumba foglalkozást. 17 órától Tudatos egészségmegőrzés a 21. században címmel dr. Francia Boglárka orvos-természetgyógyász előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Március 5-én, szerdán 15 és 17 óra között a Vöröskereszt szervezésében egészségügyi méréseken vehetnek részt az intézmény látogatói, 17 órától Sziklai Ernő A bükki füvesember nyomában címmel tart előadást, 18.30-tól a középiskola tornatermében Oláh Gáborné gyógytestnevelő tanár vezet gerinctornát.

Március 6-án, csütörtökön Hogyan tudsz hatni a tudatalattidra? címmel Ragányné Illés Ilona adja át tapasztalatait a theta healing módszerről hallgatóságának, míg ugyanaznap a Gesztus KHE-nél kézműves foglalkozásokat rendeznek. Március 7-én, pénteken az ünnepélyes záróműsor keretében Csalfa asszony, csalfa férj címmel a vásárosnaményi Kontársulat színpadi előadását tekintheti meg a közönség. A rendezvénysorozat támogatói a Tiszta Formák Alapítvány, a helyi önkormányzat és a művelődési intézmény.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!