Nyíregyháza hírei

2014.02.06. 08:56

Örökös készülődés egész évben

Nyíregyháza - Társaságépítő programokkal pezsdítik fel a közösségi életet.

Nyíregyháza - Társaságépítő programokkal pezsdítik fel a közösségi életet. A Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ szervezésében az örökösföldi lakótelep rehabilitációja pályázat részeként Örökös készülődés címmel indított programsorozatot, melynek szerda délutáni nyitórendezvényén zenés-táncos műsorral, valamint forró csokoládéval, mentateával és lilahagymás-mangalica­kré­mes kenyérrel várták az érdeklődőket az Örökös Piacra.

Helytörténeti kiállítás

– Örökösföld is része annak a három városrészt érintő fejlesztési programnak, melyet már évek óta terveztünk, és amit régóta megérdemeltek az itt élők. A korszerűsítéssel az a célunk, hogy otthon érezzék magukat a lakótelepen élők a saját környezetükben, ezt szolgálják a különböző társaságépítő programok is, melyek felpezsdítik a közösségi életet – mondta dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere a rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!