Nyíregyháza hírei

2014.03.03. 16:15

Ékszereket és pálinkát lopott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 2-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 2-án történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Arnold 18 éves, V. Mihály 18 éves és T. György 18 éves besenyődi lakosok ellen. A társaság tagjai 2014. március 2-án Besenyőd belterületén előzetes szóváltást követően bottal bántalmaztak két helyi férfit. A rendőrök a három fiatal férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Ignác 18 éves tiszaszentmártoni lakos ellen és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. László 23 éves eperjeskei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján T. Ignác 2014. március 1-én egy tiszaszentmártoni lakásba a nyitott ajtón keresztül bement, ahonnan ékszereket és pálinkát tulajdonított el. A lopott ékszerek egy részét eladta L. Lászlónak, akinek tudomása volt arról, hogy azok lopásból származnak. A rendőrök a két férfit 2014. március 2-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2014. március 2-án Mátészalka belterületén igazoltatták N. András 32 éves mátészalkai lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!