Nyíregyháza hírei

2014.05.08. 08:42

Forza NyF Kart!

Nyíregyháza – Mindannyian a határainkat feszegetjük, és mivel felmerült néhány probléma, a hátralévő napokban nem biztos, hogy jut majd idő az alvásra – mondja Ilku Beáta, a Forza NyF Kart egyik tagja a nagy megmérettetés előtt. Pénteken és szombaton rendezik ugyanis a Go-Kart, Go-Bosch! versenyt a Hungaroringen, ahol öt egyetemi-főiskolai csapat méri össze a tudását.

Nyíregyháza – Mindannyian a határainkat feszegetjük, és mivel felmerült néhány probléma, a hátralévő napokban nem biztos, hogy jut majd idő az alvásra – mondja Ilku Beáta, a Forza NyF Kart egyik tagja a nagy megmérettetés előtt. Pénteken és szombaton rendezik ugyanis a Go-Kart, Go-Bosch! versenyt a Hungaroringen, ahol öt egyetemi-főiskolai csapat méri össze a tudását. Pontosabban nem is ők, hanem a gokartjaik. Ez már a végső visszaszámlálás időszaka, amikor – elvileg – már csak az utolsó simítások zajlanak. Elvileg, mert a krach bármikor beüthet – és be is üt. A Nyíregyházi Főiskola csapata a célegyenesben van, magas szintű felkészültségük, kiváló csapatszellemük és a szakmai színvonal alapján a team tagjai nagy esélyesei annak, hogy dicsőséget szerezzenek maguknak és az intézményüknek.

– A munka végén járunk, de ez igaz az erőnkre is – meséli Bea, a csapat egyetlen hölgy tagja. – Kedden még azt mondtam volna, hogy már csak apróságok vannak hátra és hogy nagyon jól állunk, ám este kiderült, hogy elromlott egy olyan fogaskerék, ami nélkül az egyik legfontosabb feladatot, a parkolást nem lehet végrehajtani. Az alkatrészt le kell gyártani, be kell építeni és tesztelni is kell, ez pedig két nappal a verseny előtt nagyon nem hiányzott.

Részletek a Kelet-Magyarország csütörtöki számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!