Nyíregyháza hírei

2014.05.20. 12:24

Magyar Munkáspárt sajtótájékoztató

Nyíregyháza – A Magyar Munkáspárt nyíltan bojkottálja az EP választásokat: arra kéri a magyar polgárokat, hogy ne menjenek el szavazni május 25-én! – jelentette be Nyíregyházán dr. Thürmer Gyula, a párt elnöke.

Nyíregyháza – A Magyar Munkáspárt nyíltan bojkottálja az EP választásokat: arra kéri a magyar polgárokat, hogy ne menjenek el szavazni május 25-én! – jelentette be Nyíregyházán dr. Thürmer Gyula, a párt elnöke. – 10 év távlatában érdemes mérlegre tenni, Magyarország mit adott és mit kapott, nyertesei vagy vesztesei vagyunk-e a csatlakozásnak. A magyar ipar, mezőgazdaság, az oktatás, az egészségügy, a munkahelyteremtés égető problémák maradtak Magyarországon, az EU-s támogatások jelentős része szökőkutakra, játszóterekre, látványberuházásokra folyt el.

Az EU gazdagabb országai elszívják a képzett szakembereket, ezzel lefejezik a jövendő magyar értelmiséget. A kormány tegyen meg mindent azért, hogy az EU-pénzek a magyar mezőgazdaság, ipar fejlesztését, munkahelyek teremtését, az egészségügy színvonalának emelését szolgálják. Az EU-tagság teremtsen érdemi lehetőségeket arra, hogy a kilátástalan helyzetben élő 3-4 millió magyar állampolgár valóságos esélyt kapjon a felemelkedésre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!