Nyíregyháza hírei

2014.05.04. 17:00

Megjavították a felsővezetéket a Budapest-Záhony vasútvonalon

Budapest, 2014. május 4., vasárnap (MTI) - Megjavították a felsővezetéket a Budapest-Záhony vasútvonalon Császárszállás és Nyíregyháza között, így újra megindulhatott a villamos vontatású szerelvények közlekedése a szakaszon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese vasárnap délután az MTI-t.

Budapest, 2014. május 4., vasárnap (MTI) - Megjavították a felsővezetéket a Budapest-Záhony vasútvonalon Császárszállás és Nyíregyháza között, így újra megindulhatott a villamos vontatású szerelvények közlekedése a szakaszon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese vasárnap délután az MTI-t.Both Ferenc közölte: néhány vonat menetrend szerinti közlekedése csak a kora esti órákra állhat helyre.

Zárlat miatt fél 12-kor tűnt el az áram a felsővezetékből, ezért a vonalszakaszon villanymozdonyok helyett dízelmozdonyok vontatták a szerelvényeket.

A műszaki hibát az okozta, hogy az E.ON-nak a vasútvonal fölött átívelő nagyfeszültségű vezetéke elszakadt és érintkezett a vasúti felsővezetékkel.

Az E.ON szakemberei elhárították el a hibát, így újra járhatnak a villanymozdonyok - közölte Both Ferenc.

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!