Nyíregyháza hírei

2014.05.19. 09:49

Orvhalász akadt horogra - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. május 18-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. május 18-án történt események összefoglalója. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Norbert 20 éves buji lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. május 18-án a Lónyai Főcsatornából engedély nélkül emelőhálóval halakat kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. György Róbert 36 éves nagyhalászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. május 18-án Nyíregyháza belterületén előzetes szóváltást követően kiszállt az általa vezetett gépkocsiból és a mögötte várakozó jármű sofőrjét megütötte. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. május 18-án Tiszakerecseny belterületén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy Cs. Gábor 21 éves tiszakerecsenyi lakost a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!