Nyíregyháza hírei

2014.06.05. 15:38

Fokozott ellenőrzés várható Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye - A „pünkösdi hosszú hétvégén” TISPOL ellenőrzéssel egybekötött fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye közútjain is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye - A „pünkösdi hosszú hétvégén” TISPOL ellenőrzéssel egybekötött fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye közútjain is.Tapasztalataink alapján hétvégéken, főként a hosszú hétvégéken megyénk közútjain jelentős forgalom növekedéssel kell számolni. A nagyobb forgalom a balesetek bekövetkezésének kockázatát is jelentősen növeli.

 A rendőrség fokozott ellenőrzést hajt végre a 2014. június 6-a és 2014. június 9-e közötti „pünkösdi hosszú hétvégén”. Az ellenőrzés az egész ország területére kiterjed, így Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye közútjain is TISPOL ellenőrzéssel egybekötött fokozott rendőri jelenlétre kell számítani. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a sebességtúllépést elkövető, illetve a bódult vagy ittas állapotban közlekedő szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére. Az elsődleges cél a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése és a zavartalan közlekedés biztosítása. Az ellenőrzés a gépkocsivezetők mellett kiterjed a motorkerékpárosokra, a segédmotoros-kerékpárosokra és kerékpárosokra is.

 A hosszú hétvége alatt, a rendőrség kiemelt figyelmet fordít továbbá a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, valamint a forgalmi torlódások megelőzésére. Kérjük a közlekedőket, hogy az ünnepek alatt is fokozott óvatossággal vezessenek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!