Nyíregyháza hírei

2014.06.04. 10:40

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Kérdéseket intézett a Nyíregyházi Lakásszövetkezet vezetőségéhez szerdai sajtótájékoztatóján dr. Kiss Sándor, a Jobbik nyíregyházi alelnöke.

Nyíregyháza - Kérdéseket intézett a Nyíregyházi Lakásszövetkezet vezetőségéhez szerdai sajtótájékoztatóján dr. Kiss Sándor, a Jobbik nyíregyházi alelnöke. – Hajlandó-e nyilvánosságra hozni a Lakszöv, hogy a város egyes körzeteiben kik a küldöttek, hol húzódnak a körzethatárok? Ez azért fontos, hogy valamennyi lakszövös tisztában legyen vele, ki képviseli. Hol és mikor lesz az újabb küldöttválasztás? Nagy adóssága a Nyíregyházi Lakásszövetkezetnek egy működőképes, informatív, folyamatosan frissülő honlap, ahol a tagok felmerülő kérdéseire is válaszolhatnának az illetékesek.

Mikor és miként nyílhat lehetőség az alapszabály, illetve a szervezeti és működési szabályzat módosítására? A hatályos alapszabály kimondja, hogy az ügyvezető elnök, a felügyelő biztos, valamint helyettese számára tisztségük és feladatuk ellátásához szakmai követelményeket nem állapít meg. Miért kellett ezt alapszabályban rögzíteni, talán a vezető funkcióban lévőknek nincs meg a megfelelő iskolai, szakmai végzettségük?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!