Nyíregyháza hírei

2014.06.20. 13:25

Öt grúz határsértőt fogtak el Szabolcsban

Nyíregyháza, 2014. június 20., péntek (MTI) - A Készenléti Rendőrség helikoptere, valamint hőkamerák és nyomkereső kutyák segítségével öt grúz határsértőt fogtak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2014. június 20., péntek (MTI) - A Készenléti Rendőrség helikoptere, valamint hőkamerák és nyomkereső kutyák segítségével öt grúz határsértőt fogtak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.Fülöp Gergely ismertetése szerint az illegális határátlépésről csütörtök délután értesültek a hatóságok, akik az összehangolt kutatás eredményeként végül Mánd és Kömörő települések térségében találták meg és fogták el a határsértőket.

Az okmányokkal nem rendelkező öt grúz állampolgárt előállították, a külföldiek azonban menekültstátus iránti kérelmet nyújtottak be, így ügyükben a további eljárást a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folytatja.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!