Nyíregyháza hírei

2014.07.02. 18:24

Július 12-én ünneplik a 64. Vasutasnapot

Nyíregyháza, Záhony - Idén július 12-én, szombaton hat helyszínen, köztük Nyíregyházán tartják meg a Vasutasnapot.

Nyíregyháza, Záhony - Idén július 12-én, szombaton hat helyszínen, köztük Nyíregyházán tartják meg a Vasutasnapot.

Míg tavaly Záhony volt az egyik kiemelt helyszín, ezúttal a területi programoknak a megyeszékhely nyújt otthont. Nyíregyháza mellett idén a fővárosba, Pécsre, Szegedre, Szolnokra és Tapolcára várják a vasutas dolgozókat és családtagjaikat a közös ünneplésre.

A 10:00-tól 18:00-ig tartó rendezvényeken sztárfellépők, koncertek, családi vetélkedők, főzőverseny, kispályás labdarúgó bajnokság, nyereményjátékok, finom falatok és mindenekelőtt sok-sok régi barát és felhőtlen jó hangulat vár mindenkit. A hagyományokhoz híven az idei Vasutasnapon is több műfajban mérhetik össze tudásukat a kollégák.

A labdarúgó-, főző-, sakk-, ulti- és egyéb versenyek kiírásai, nevezési lapjai a www.mav.hu/vasutasnap honlapról tölthetők le. A szervezők az előzetes igénylések alapján a vasutas munkavállalóknak idén is ingyenes étkezést biztosítanak. A nyíregyházi szakmai napot a Sóstói Múzeumfaluban rendezik, sztárfellépője pedig a Bon-Bon zenekar lesz.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!