Nyíregyháza hírei

2014.07.27. 11:14

Tökéletes választás a Made in Hungaria

Nyíregyháza - Akkora volt az előzetes érdeklődés Nyíregyházán a Szabadtéri Nyár 2014 szombati előadása iránt, hogy pótszékeket kellett a nézőtérre vinni. A Szabadtéri színpadon, akár két előadást is tarthatott volna a Kisvárdai Várszínház DoktoRock Színtársulata.

Nyíregyháza - Akkora volt az előzetes érdeklődés Nyíregyházán a Szabadtéri Nyár 2014 szombati előadása iránt, hogy pótszékeket kellett a nézőtérre vinni. A Szabadtéri színpadon, akár két előadást is tarthatott volna a Kisvárdai Várszínház DoktoRock Színtársulata.A biztos siker receptje: bevált, több évtizedes slágerek adta alaphoz, egy kis nosztalgia, fiatalok, sok tánc, tréfa és szerelem. Puskás Tivadar rendezésében, a Puskás Peti köré épülő sztoriban az Amerikából hazatérő srác szembesül a hazai életmóddal.

Az ellentmondások között aztán a magyaros furfang úgy tör utat, hogy a menő rock and rollt úgy játszhatják, hogy az NDK-ból érkezett lányokat vonják be, és az elvtársakkal elhitetik, hogy ezek a dalok az illegális munkásharcról szólnak.

Fenyő Miki zenéi csaknem fél százada vonzzák a közönséget, és a szombati előadás annak is igazolása, hogy még mindig lehet ráépíteni újabb produkciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!