Nyíregyháza hírei

2014.08.12. 08:37

Csempészautó ütközött az M3-on

Nyíregyháza - 11 ezer doboz, mintegy kilencmillió forint értékű csempészcigarettával ütközött egy Mercedes az M3-as autópályán.

Nyíregyháza - 11 ezer doboz, mintegy kilencmillió forint értékű csempészcigarettával ütközött egy Mercedes az M3-as autópályán.

Az autópálya rendőrség lakossági bejelentés alapján vonult ki az M3 autópálya nyíregyházi szakaszához, ahol egy szalagkorlátnak ütközött gazdátlan Mercedes típusú gépkocsit találtak. A járművet megvizsgálva megállapították, hogy abban nagy mennyiségű cigaretta található. A helyszínre érkező pénzügyőrök a járművet elszállították és abból összesen tizenegyezer doboz cigarettát szedtek ki. A jármű további átvizsgálásakor kettő cseh honosságú rendszámot is találtak, továbbá megállapították, hogy a gépkocsira felhelyezett magyar hatósági jelzés hamisított.

A pénzügyőrök ismeretlen elkövető ellen orgazdaság és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál, a kilencmillió forint értékű csempészett cigarettát és gépkocsit lefoglalták.

- NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám-és Pénzügyőri Igazgatósága -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!