Nyíregyháza hírei

2014.08.18. 18:12

Megkérdeztük: Ön milyen programot tervez az államalapítás ünnepén?

Nyíregyháza - Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, mit fognak csinálni augusztus 20-án.

Nyíregyháza - Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, mit fognak csinálni augusztus 20-án.

Dezső Orsolya így válaszolt: – Valószínűleg családi körben töltöm az ünnepet. Meglátogatjuk a rokonaimat, az esti tűzijátékot pedig a gyulai várnál szeretnénk megcsodálni.

Vincler Doroti javában élvezi a nyarat, a vakációt. – Szerdán elsétálok a Kossuth térre, kíváncsi vagyok, milyen műsorokat szerveztek a nemzeti ünnep alkalmából. A tűzijáték elmaradhatatlan része a programnak – mesélte.

Jónás Ádámnak és feleségének szinte minden órája be van táblázva. – Reggel futással kezdem a napot, pihenésképpen horgászást tervezek, 11 óra körül pedig bográcsolni szeretnénk – taglalta a családfő.

 

Neje, Jónás Ádámné a délutáni programokból adott ízelítőt: – A tiszadobi focipályán futballozunk egy kicsit, az estét már Tiszavasváriban töltjük. Kíváncsi vagyok az ünnepi tűzijátékra!

 

Albrecht Lilla munkával tölti az államalapítás ünnepét is. – Egy büfében dolgozom, az ilyen (vásárló)tömegeket vonzó események, mint az augusztus 20-a, fontosak. Az esti tűzijátékot persze már nyugodtan, munkamentesen fogom megnézni – árulta el a fiatal lány.

 

Kemecsei György kerti főzőcskét tervez, este pedig a Cantemus gálakoncertre hivatalos a családjával. – Mindkét lányom érintett, ráadásul egy spanyol kórusvendégünk is van – büszkélkedett.

KM-PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!