Nyíregyháza hírei

2014.08.05. 09:38

Megkérdeztük: Te vállaltál diákmunkát az idén nyáron?

Ezúttal arról kérdeztük olvasóinkat, hogy vállaltak-e diákmunkát az idén nyáron.

Ezúttal arról kérdeztük olvasóinkat, hogy vállaltak-e diákmunkát az idén nyáron.

Iványi Szabolcs (Hajdúnánás): – Tavaly nyáron szerettem volna dolgozni pár hetet valahol a vakáció ideje alatt, de nem jött össze. Az idei nyarat inkább pihenéssel, szórakozással, a barátnőmmel akartam tölteni, így nem terveztem semmilyen diákmelót. Tóth Fruzsina így válaszolt: – A mostani vakáció még munkamentesen telik, jövőre azonban szeretném hasznossá tenni magam valahol. Legszívesebben irodai munkát végeznék egy jó csapat tagjaként, korrekt fizetésért. Hegyes Anett jelenleg is dolgozik, mégpedig a Nyíregyházi Állatparkban. – Arcfestéssel és hennafestéssel foglalkozom, nagyon élvezem a munkám, akárcsak vendégeim, a gyerekek. Ezen a helyen hasznát veszem az idegennyelv-tudásomnak is.

Faragó Renáta is szívesen dolgozna az állatparkban, de más munkakörben. – Remélem, jövőre sikerülni fog! – tette hozzá optimistán. Czine Andrea (Mátészalka): – Nem könnyű megfelelő diákmunkát találniuk a 18 év alatti fiataloknak manapság, én ezt tapasztaltam. A meghirdetett jó helyeket hamar betöltik, de azért nem adom fel! Berencsi Noémi (Nyírtelek): – Szívesen vállaltam volna diákmunkát, jól jött volna egy kis kereset, de még túl fiatal vagyok hozzá.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!