Nyíregyháza hírei

2014.08.20. 13:34

Tömeges baleset a 4-es főút és az M3-as csomópontjában

Nyíregyháza - Két autó karambolja nyomán, két ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült az M3-as autópálya és a 4-es út csomópontjában Nyíregyháza határában szerda délelőtt.

Nyíregyháza - Két autó karambolja nyomán, két ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült az M3-as autópálya és a 4-es út csomópontjában Nyíregyháza határában szerda délelőtt. A súlyos sérülteket végtagtörésekkel, a könnyebbeket főként zúzódásokkal vitték kórházba.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a 4-es út érintett szakaszát félpályán lezárták, a forgalom egy sávon, váltakozva haladhat.

A helyszíni információ szerint egy Opel tartott a 4-es főúton Újfehértó felől Nyíregyháza irányába, amikor a felüljáróról érkezve egy Chevrolet hajtott ki elé, és a két gépkocsi így ütközött.

A járművekben összesen kilencen ültek, egyikük megúszta sérülés nélkül. A forgalom terelésébe a polgárőrök segítettek, az anyagi kár jelentős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!