Nyíregyháza hírei

2014.08.19. 12:20

Vass-akarattal Nyíregyházáért

Nyíregyháza - A Jobbik „A 21. századi Nyíregyházáért” című programmal áll a megyeszékhely lakosai elé.

Nyíregyháza - A Jobbik „A 21. századi Nyíregyházáért” című programmal áll a megyeszékhely lakosai elé.

– A Jobbik Nyíregyháza minden választókörzetében indít önkormányzati képviselőjelölteket, a párt polgármesterjelöltje pedig a 42 éves, kétgyermekes családapa, a közgazdász végzettségű Vass Zoltán, aki 4 éve önkormányzati képviselő, a városi közgyűlés pénzügyi és városstratégiai bizottságának tagja – jelentette be sajtótájékoztatóján Bakó József, a párt megyei kampányfőnöke.

Vass Zoltán ezt követően elmondta: Nyíregyháza az elmúlt ciklusban jó úton járt, a fejlesztések, beruházások (Buszacsa, művelődési központ, kerékpárutak, szennyvíz-hálózat) elvitathatatlanok, a közösen elért sikerekben azonban Jobbiknak is szerepe volt.

– A munkát folytatni kell, de okosabban, eredményesebben, Nyíregyháza egészének érdekeit szem előtt tartva! A kormánypárt és a baloldali pártszövetség azzal van elfoglalva, hogy (kampány)kiadványokkal szórja tele a városlakók postaládáját, amelyben önmagát fényezi és sarat dobál a politikai ellenfelére.

Munkahely- és otthonteremtés

– A Jobbik tudatosan kimaradt ebből a mihaszna szócséplésből, nem kötött keserédes kényszerszövetségeket senkivel, ehelyett elkészítette „A 21. századi Nyíregyházáért” című programját, amely 4 fő pillérre épül: 1. a vállalkozók terheinek csökkentése; 2. munkahelyteremtés ösztönzése; 3. otthonteremtő támogatás; 4. a megyeszékhely parkolási és tömegközlekedési reformja.

– A Fidesz 10 ezer munkahelyről szóló sikerpropagandája csalóka, a nyíregyházi álláskeresők száma sokkal jobban tükrözi a valóságot! A közlekedés területén is akad még tennivaló: a Jobbik átstrukturálná az autóbusz-hálózatot, körforgalmat építtetne a veszélyes kereszteződésekben, és – egy tisztább, egészségesebb belváros létrehozása érdekében – csökkentené a városközpontban pöfékelő autók számát.

„A 21. századi Nyíregyházáért” programunk további 10 elemét és képviselőjelöltjeink célkitűzéseit a kampány során részletesen megismertetjük majd a nyíregyháziakkal – fogalmazott Vass Zoltán.

KM-PI

Képviselőjelöltek

A Jobbik egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei Nyíregyházán:

1.: Kiss László

2.: Séra István

3.: Jaross István

4.: Kovács Zoltán

5.: Bernáth Richárd

6.: Huszárszki László

7.: Makkai Attila

8.: Lengyel Gábor

9.: Szögi Lajos

10.: Major József

11.: Vass Zoltán

12.: Lengyel Máté

13.: Bartha Ákosné

14.: Szőke Ádám

15.: Béres Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!