Nyíregyháza hírei

2014.09.30. 10:09

Kényelmes székben, félelem nélkül

Nyíregyháza - A több mint kétezer gyermek minőségibb környezetben ülhet a fogorvosi székbe.

Nyíregyháza - A több mint kétezer gyermek minőségibb környezetben ülhet a fogorvosi székbe. – Mivel több intézmény ellátása folyik a rendelőben, különösen fontos, hogy minőségibb és otthonosabb környezetben fogadhatjuk a gyermekeket. Ettől talán a fogorvossal szembeni félelmük is megszűnhet – fogalmazott hétfőn a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola fogorvosi rendelőjének átadóján dr. Harsányi Andrea fogszakorvos, akitől azt is megtudtuk, hogy 2006-ban vette át a praxist.

Látványos a fejlődés

– Az akkori állapotokhoz képest mostantól igényesebb felszereltséggel, nagyobb kényelemben – és ami a legfontosabb a kisebb gyermekeknél – emberközelibb belső térrel fogadhatjuk öt intézmény mintegy kétezer gyermekét. Az új padok a váróteremben, az új szekrény, a kényelmesebb orvosi szék, a korszerű berendezési tárgyak mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a lehető legnyugodtabb körülmények között folyhasson a munka – mondta dr. Harsányi Andrea.


Dr. Harsányi Andrea: Ettől talán a fogorvossal szembeni félelmük is megszűnhet.


– Egy „három az egyben” beruházásról beszélhetünk, mivel önkormányzati támogatással mintegy kétmillió forint, az egészségügyi támogató alap segítségével 800 ezer forint (ennek fele önkormányzati támogatás) került a „közösbe”, harmadrészt pedig önerőből sikerült megvalósítani a projektet – fogalmazott az ünnepélyes átadón Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!