Nyíregyháza hírei

2014.09.27. 11:41

Közbiztonsági családi nap Nyíregyházán

A részt vevő óvodások, iskolások és felnőttek sokszínű programokban vehettek részt, amelyek célja a szórakoztatás mellett a hasznos tanácsok játékos formában történő átadása is.

A részt vevő óvodások, iskolások és felnőttek sokszínű programokban vehettek részt, amelyek célja a szórakoztatás mellett a hasznos tanácsok játékos formában történő átadása is.Közbiztonsági családi napot rendeztek 2014. szeptember 26-án, a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Szabó Lőrinc Tagintézményében. A rendezvény programjaiban aktív szerepet vállaltak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti és Bűnmegelőzési Osztályainak munkatársai.

A részt vevő óvodások, iskolások és felnőttek sokszínű programokban vehettek részt, amelyek célja a szórakoztatás mellett a hasznos tanácsok játékos formában történő átadása is. Volt kerékpáros ügyességi verseny, kresz,- drog,- egészséges életmód és környezetvédelmi totó valamint rendőrségi kommandós és kutyás bemutató.

Az egész napos programot dr. Hudák Zsolt r. alezredes a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság vezetőjének rendészeti helyettese nyitotta meg. Beszédet mondott Petneházy Attila országgyűlési képviselő, aki hangsúlyozta a prevenció kiemelkedő szerepét az áldozattá válás elkerülése érdekében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!