Nyíregyháza hírei

2014.09.02. 09:14

Megkérdeztük: Neked hogy „ízlett” az első tanítási nap?

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy ízlett nekik az első tanítási nap.

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy ízlett nekik az első tanítási nap.

Az ÉVISZ-ben tanuló Kerti Ábrahám unalmasnak találta az első napot. – Azt hittem, sosem lesz vége a jubileumi ünnepségnek és az osztályfőnöki óráknak... Azad Sheila a Krúdy Gyula Gimnáziumba jár. – Az évnyitó hamar véget ért. A mi sulinkban hagyomány, hogy a tanévkezdést követő első hétvégén kirándulni mennek az osztályok, így lesz az idén is. Ennek részleteit beszéltük meg a tanteremben. Jó volt újra találkozni a barátaimmal, barátnőimmel. Takács Dániel rá sem ismert az iskolájára, amikor tegnap reggel belépett az ajtaján. – Megtisztult, megszépült, megfiatalodott a suli, jó így látni! Új tanárok és modern felszerelések is érkeztek – újságolta.

Dócs Alexandra kíváncsian lépte át tegnap a Széchenyi István középiskola küszöbét. – Kilencedikesként kezdtem, még minden olyan új és ismeretlen, de biztos vagyok benne, hogy hamar megszeretem az épületet, a tanáraimat és az osztálytársaimat is. Henyusz Gergő informatika szakon tanul az Inczédy középiskolában. – Kész labirintus az új iskolám, az első nap jól el is tévedtem... – mondta. Benyusz János kőműves-hidegburkolónak tanul az egykori 110-esben. – Kitanulom a szakmát, aztán irány külföld! Jó fejek az osztálytársaim, rendesek a tanárok.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!