Nyíregyháza hírei

2014.09.24. 08:31

Nyolc jelölt, hat téma: értékelés és programok

Nyíregyháza - Nyolc jelölt közül választhatnak a nyíregyháziak október 12-én, a szavazólapon Bakosi Benjámin (független), dr. Kiss Sándor (Nyugodt Hétköznapokért Egyesület), dr. Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP), Marsó Tamásné (Magyar Liberális Párt), Máthé Csaba (független), Nagy László (Változást Nyíregyházáért Szövetség), Szepessy Zsolt (Összefogás Párt) és Vass Zoltán (Jobbik) neve szerepel majd.

Nyíregyháza - Nyolc jelölt közül választhatnak a nyíregyháziak október 12-én, a szavazólapon Bakosi Benjámin (független), dr. Kiss Sándor (Nyugodt Hétköznapokért Egyesület), dr. Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP), Marsó Tamásné (Magyar Liberális Párt), Máthé Csaba (független), Nagy László (Változást Nyíregyházáért Szövetség), Szepessy Zsolt (Összefogás Párt) és Vass Zoltán (Jobbik) neve szerepel majd. Szeretnénk segítséget nyújtani olvasóinknak és támpontokat adni a voksoláshoz, ezért az aspiránsokkal párhuzamos interjút készítettünk. Hat témában – munkahelyteremtés, városfejlesztés, közlekedés, egészségügy, oktatás és pénzügyi helyzet – kértük a jelölteket a lassan lezáruló ciklus értékelésére, és arra, hogy mondják el terveiket az adott területtel kapcsolatosan.

Részletek a Kelet-Magyarország szerdai számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!