Nyíregyháza hírei

2014.09.26. 12:08

Önkormányzati választás 2014 | Változást Nyíregyházáért Szövetség sajtótájékoztató: „Többség nélkül nem lehet egy várost irányítani”

Nyíregyháza – Vagy ők vagy mi – mutatott a városháza felé pénteken délelőtt Lövei Csaba, a Változást Nyíregyházáért Szövetség képviselőjelöltje és azt mondta: azok a polgármesterjelöltek, akik mögött nem áll csapat, nem tudnának többséget szerezni a testületben, erre csak két szervezet képes: ők és a Fidesz.

Nyíregyháza – Vagy ők vagy mi – mutatott a városháza felé pénteken délelőtt Lövei Csaba, a Változást Nyíregyházáért Szövetség képviselőjelöltje és azt mondta: azok a polgármesterjelöltek, akik mögött nem áll csapat, nem tudnának többséget szerezni a testületben, erre csak két szervezet képes: ők és a Fidesz. Hunyadi János képviselőjelölt azt mondta: ők valamennyi választókerületben indítanak jelöltet, aspiránsaik a társadalom minden csoportját képviselik. Megerősítette: a csapat nélküli polgármesterjelöltek, testületi többség hiányában nem tudnának megbirkózni a városvezetéssel járó feladatokkal. Nagy László, a szövetség polgármesterjelöltje szerint ellentmondásos öt év áll a megyeszékhely előtt. – Egyrészt komoly lehetőséget jelent a unióból érkező 23 milliárdos forrás, másrészt ha életbe lép a Varga Mihály által bejelentett 1700 milliárd forintos megszorítás, tovább nő majd a szegénység, így a városnak plusz forrásokat kell biztosítani a szocális kiadásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!