Nyíregyháza hírei

2014.10.17. 12:28

Fidesz-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Az MSZP-nek és szövetségeseinek köszönhetően az elmúlt évtized egyik leglejáratóbb kampánya volt az idei.

Nyíregyháza – Az MSZP-nek és szövetségeseinek köszönhetően az elmúlt évtized egyik leglejáratóbb kampánya volt az idei.

A szocialista párt polgármesterjelöltje győzelemmel felérő vereségként aposztrofálta a saját választási kudarcát, annak ellenére, hogy Nagy Lászlót 8 éve nem választja meg senki semminek, gyakorlatilag most is nemet mondtak rá a városlakók, csupán a választási rendszer jóvoltából tagja a képviselő-testületnek. Ideje lenne valami új elfoglaltság után néznie a jövőben, mert ha ez így folytatódik, az MSZP kiírja magát a nyíregyházi közgyűlésből – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Fesztóry Sándor.

A Fidesz nyíregyházi szervezetének alelnöke elvesztett körzetéről is szólt. – Ezeket az embereket közvetve és közvetlenül is becsapták. Három választási kifogást nyújtottam be, mindhármat helytállónak találta a helyi és területi választási bizottság. A kampányígéreteket pedig fejben fogom tartani, és időről időre visszatérek rájuk.


Reagálás

„A stílus maga az ember. Mondhatnám, hogy az alelnök úrnak savanyú a szőlő, de inkább azt látom, hogy egy politikai haláltusa, ami lezajlik Fesztóry Sándorban. Inkorrekt, és a politikai tisztesség látszatát is kerüli azzal, hogy olyan választási bizottsági döntésekre hivatkozik, melyeket a Debreceni Ítélőtábla jogerősen elutasított” – reagált a Fidesz sajtótájékoztatón elhangzottakra Nagy László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!