Nyíregyháza hírei

2014.10.11. 11:42

Megkérdeztük: Ön elmegy vasárnap szavazni?

Nyíregyháza - Csécsi Antal úgy tervezi, hogy vasárnap délelőtt „karon fogja” feleségét, és együtt indulnak el a szavazóhelyiségbe. – Borbányán élek, ráfér az utakra a felújítás, remélem, a kerületi képviselőnknek lesz arra ráhatása, hogy a rossz szakaszokat kijavítsák.

Nyíregyháza - Csécsi Antal úgy tervezi, hogy vasárnap délelőtt „karon fogja” feleségét, és együtt indulnak el a szavazóhelyiségbe. – Borbányán élek, ráfér az utakra a felújítás, remélem, a kerületi képviselőnknek lesz arra ráhatása, hogy a rossz szakaszokat kijavítsák. A mátészalkai Kovács Péter nem jön lázba, ha azt a szót hallja, hogy szavazás. – Nem foglalkozom a politikával, nem is voltam soha még szavazni – válaszolta határozottan a fiatalember.

Jakab Zoltán Kocsordon él, annyi bizonyos, hogy elmegy voksolni, hiszen állampolgári kötelességének tekinti. – A pontos idejét még nem tudom, valószínűleg dél­előtt megyek – tette hozzá.

 

Édesanyja, Jakab Zoltánné is természetesnek véli, hogy október 12-én az urnához fárad. – A fiammal együtt megyünk, ám bármilyen meglepő, fogalmam sincs, hogy kire szavaz. Nem téma a családban a politika. Hála istennek – tette hozzá a hölgy.

 

Resán Katalin sajnálja, hogy nem gondolkodik minden fiatal úgy, ahogyan ő. – Természetes, hogy voksolok. Nyírteleken élek, a vasárnapi istentisztelet után megyek a szavazókörbe – válaszolta.

 

Gyurcsán Judit családi körben ikszel, az országgyűlési és az uniós voksoláson is részt vett.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!