Nyíregyháza hírei

2014.10.17. 08:07

Megkérdeztük: Ön szerint melyek a legnépszerűbb munkakörök Magyarországon?

Nyíregyháza - Tóth Tiborné évtizedeken át a kereskedelemben dolgozott. – Ahogy én meg tudom ítélni, a maiak szívesen foglalkoznak az informatikával és helyezkednének el a rendvédelemben, gondolok itt a rendőrségre és a tűzoltókra.

Nyíregyháza - Tóth Tiborné évtizedeken át a kereskedelemben dolgozott. – Ahogy én meg tudom ítélni, a maiak szívesen foglalkoznak az informatikával és helyezkednének el a rendvédelemben, gondolok itt a rendőrségre és a tűzoltókra. Simon Gergő nem látja rendezettnek a hazai munkaerő-piaci viszonyokat, a jobb megélhetés érdekében vette a kalapját, és Németországban kereste a boldogulást.

– Szerintem nincs ma népszerű szakma Magyarországon, én az építőiparban vagyok, az ötszörösét keresem annak, amit itthon kapnék. Pedig a feleségem idehaza van, terhes, de csak látogatóban vagyok – mondta a fiatalember.

Palcsik Diána családsegítő asszisztensnek tanul, viccesen megjegyezte: politikusnak érdemes ma szegődni Magyarországon... – Nem tudok kiemelni egyetlen munkakört sem – mondta a fiatal lány.

Tukacs Erika a vendéglátásban dolgozik, szereti amit csinál.

– A legszívesebben azonban azzal foglalkoznék, amiből sok pénz jön, de nem kell érte magam megerőltetni – válaszolta egy félmosoly kíséretében -Révész Anett szerint pénzügyi területen lehet a legkönnyebben boldogulni.

– Egy magánpraxist vezető orvos jól keres, az szerintem sok fiatal szeme előtt lebeg – közölte Mezei Sándor.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!