Nyíregyháza hírei

2014.10.03. 11:59

Önkormányzati választás 2014 | Megyeházi sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Készül a megyei fejlesztési terv, keressük a koncepció kapcsolódási pontjait a megye nagyobb településeivel.

Nyíregyháza – Készül a megyei fejlesztési terv, keressük a koncepció kapcsolódási pontjait a megye nagyobb településeivel.

Három nagy vezérprojektben gondolkodunk, úgy mint az ipari parkok fejlesztése, a turizmus fellendítése és a kis- és középvállalkozások támogatása – mondta el a péntek délelőtti megyeházi sajtótájékoztatóján Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke.

– Örülök, hogy az egyik decentrumnak Mátészalkát jelölte ki a fejlesztési terv. Több mátészalkai vállalkozóval beszélgettem, amiből nyilvánvalóvá vált, hogy a most meglévő, hetvenhárom hektáros ipari park területe előbb-utóbb szűkös lesz, így időszerű a park bővítése. Bízom benne, hogy a csatornázásra, a közművesítésre és az útépítésekre, melyek meghaladják a helyi önkormányzat lehetőségeit, jut forrás az uniós forrásokból – fogalmazott Hanusi Péter, Nyírcsaholy jelenlegi polgármestere, Mátészalka polgármester-jelöltje, aki elmondta: 23 cég települt be a szalkai ipari parkba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!