Nyíregyháza hírei

2014.12.18. 10:23

Megkérdeztük: Ön hogyan vigyáz értékeire?

– Egyáltalán nem használok bankkártyát, így mindig van nálam készpénz. Tudom, hogy ebben az időszakban fokozottan kell figyelnem az értékeimre, ezért mindent a kabátom belső zsebében tartok. Egyelőre még nincs rossz tapasztalatom – válaszolta kérdésünkre a hevesi Szabados János.

– Egyáltalán nem használok bankkártyát, így mindig van nálam készpénz. Tudom, hogy ebben az időszakban fokozottan kell figyelnem az értékeimre, ezért mindent a kabátom belső zsebében tartok. Egyelőre még nincs rossz tapasztalatom – válaszolta kérdésünkre a hevesi Szabados János. Ha olyan helyre megy, ahol nagy a tömeg, Racskó Alexandra semmit nem tesz a zsebébe, nehogy a tolvajok kezébe kerüljön. – Becipzározom a táskámat, és igyekszem nagyon figyelni – tette hozzá.

Barátnője, Hódi Henrietta sem tart magánál egyszerre sok pénzt. – Hallottam már, hogy értékesebb mobiltelefonokra lehet biztosítást kötni, ami lopásra is érvényes – vélte a nyíregyházi lány.

– Ha táska van nálam, mindig magam előtt tartom vagy a kezembe fogom, de ha anélkül indulok el otthonról, a zsebemben tartom a cuccaimat. Nem túl biztonságos, tudom... – vonta meg vállát a nyíregyházi Varga Cintia.

Varga Róbert inkább nem visz magával semmi értékeset, ha tudja, hogy sokan lesznek körülötte. – Így biztos, hogy nem tűnnek el az értékeim.

– A barátnőm sokkal jobban tud vigyázni a dolgaira, mint én, ezért általában rábízom a pénztárcámat és a telefonomat – osztotta meg Orgován Bálint.

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!