Nyíregyháza hírei

2015.01.05. 08:49

Árokba csúszott autók megyeszerte - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg -Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hétvégi katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg -Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hétvégi katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vasárnap délelőtt több műszaki mentés adott feladatot a megye tűzoltóinak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A 38-as és a 41-es számú főutakon egymást követően kellett beavatkozniuk, de személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 41-es számú főúton vasárnap a déli órákban Baktalórántházánál. A balesetben nem sérült meg senki. A műszaki mentést a helyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói félpályás útzár mellett végezték, akik a jármű áramtalanítása után a gépkocsit talpra állították.

Szintén a 41-es számú főúton, Levelek és Besenyőd között vasárnap délelőtt csúszott árokba egy személygépkocsi, ahol szintén nem sérült meg senki. A műszaki mentéshez a baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vonultak.

Árokba borult egy személyautó a 38-as számú főúton vasárnap délelőtt, Nyírtelek és Gyulatanya között. A balesetben nem sérült meg senki. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vontatták ki a személyautót az árokból.

Árokba csúszott egy személyautó a 38-as számú főúton Rakamaz külterületén is vasárnap délelőtt. A balesethez szintén a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a rakamazi önkéntesekkel együtt szüntették meg a forgalmi akadályt.

Az úttestről árokba csúszott és az oldalára borult egy kisteherautó vasárnap délelőtt Balsán, a Bethlen Gábor utcában. A jármű forgalmi akadályt képezett. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd drótkötél segítségével talpra állították. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

Személygépkocsi csúszott árokba vasárnap este Porcsalmán, a Batthyány István utcában. A járműben egy fő utazott, aki könnyű sérülést szenvedett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

Szintén árokba csúszott egy kisbusz vasárnap éjszaka Nyíregyházán, a Nyírszőlősi úton. A járműben utazó egy ember nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez.

Két kéménytűzhöz riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vasárnap délután. Piricsén, a József Attila utcában a nyírbátori hivatásos tűzoltók avatkoztak be kéziszerszámok segítségével, valamint Nagyecseden, az Ady Endre utcában lévő ingatlanhoz a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, a családi házak lakhatók maradtak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!