Nyíregyháza hírei

2015.01.29. 10:27

Lapátokkal és botokkal rontottak a kamaszokra - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Nyírmihálydiban a körzeti megbízott fogta el 2015. január 28-án B. Péter 45 éves helyi lakost, aki ellen garázdaság vétség elkövetése miatt a Debreceni Járásbíróság adott ki körözést. A férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra állították elő, ahol őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 20 és egy 30 éves aranyosapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2015. január 28-án Aranyosapátiban szóváltásba keveredett két 15 éves fiúval. A szóváltás tettlegességig fajult, a felnőttek lapáttal és bottal rontottak a kamaszokra. Az egyik fiú apját megütötték, amikor a támadók és a fiatalok közé állt. A rendőrök a gyanúsítottakat előállították és kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 57 éves férfit és egy 41 éves nőt. A két helyi lakos 2015. január 28-án a megyeszékhely egyik piacáról próbált meg eltulajdonítani egy áruszállításhoz használt talicskát, de a biztonsági őr tetten érte őket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!