Nyíregyháza hírei

2015.01.24. 14:52

Megkérdeztük: Ha megnyerné, mire költené az e heti hatalmas lottónyereményt?

Nyíregyháza – Egy részét mindenképp befektetném, de mivel adakozó kedvű ember vagyok, valamilyen nehéz sorsúakat támogató szervezetnek is juttatnék az összegből. Férfiként egy menő járgányt is biztosan vennék magamnak – mesélte Nagy Sándor.

Nyíregyháza – Egy részét mindenképp befektetném, de mivel adakozó kedvű ember vagyok, valamilyen nehéz sorsúakat támogató szervezetnek is juttatnék az összegből. Férfiként egy menő járgányt is biztosan vennék magamnak – mesélte Nagy Sándor. – Az első számú célom külföld lenne, de mivel nagyon szeretem a biciklizést, egy úgynevezett skate parkot is építenék az itteni bringaőrülteknek, ahol ingyenesen ugrathatnának a kétkerekűvel – így Ludas Alex.

– A nagy részét biztosan befektetném, de a szórakozásra is költenék egy nagyobb összeget. Kocsi, ház és buli minden mennyiségben – mondta mosolyogva Hassan Máté.

– Régi vágyam, hogy daganatos gyermekeken segíthessek. Támogatnám őket, hogy eljuthassanak olyan országokba, ahol életmentő kezeléseket végeznek – válaszolta Mozga Tímea.

– Az éhező gyermekeknek nagy szüksége van a segítségre. Szívemen viselném sorsukat, emellett a családomra is fordítanék az összegből – mondta Fintor Dóra.

– Jó nagy összeget szánnék a magyar egészségügy javítására, az egyszer biztos. Gyermekeimet és unokáimat pedig mindent téren támogatnám. A lényeg, hogy hasznos dologra költse az ember – tudtuk meg Jászovics Bélánétól.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!