Nyíregyháza hírei

2015.01.25. 12:16

Verses est Dadán

Tiszadada - Hagyomány már a magyar kultúra-napi író-­olvasó találkozó.

Tiszadada - Hagyomány már a magyar kultúra-napi író-­olvasó találkozó.Zsúfolásig megtelt a tiszadadai tájház kiállítóterme szerdán este, ahol a magyar kultúra napja alkalmából rendeztek író-olvasó találkozót.

Az irodalmi program keretében bemutatták a közönségnek ifj. Kovács Géza „Egy lélek 30 kívánsága” című új kötetét. A rendezvény nyitányaként Mizser Zsolt polgármester köszöntötte a vendégeket. Beszédében kiemelte, hogy a magyar kultúra őrzése, ápolása kiemelt fontosságú feladat, s a folyamatosan születő művészeti értékek mind részét képezik egy nép, egy nemzet történelmének.

Ezt követően Karafa Sándorné könyvtáros-pedagógus mutatta be az új verseskötetet, tolmácsolva lovag Bornemisza Attila, a Délibáb Művészeti Magazin főszerkesztőjének a kötethez írt ajánlóját is. A kiadvány címéből adódóan az est folyamán harminc vers hangzott el, amelyeket Vig Katalin előadóművész mutatott be.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!