Nyíregyháza hírei

2015.02.04. 12:11

Emberi csontvázat találtak Nyíregyházán

Nyíregyháza - Emberi csontvázat találtak a rendőrök egy nyíregyházi ingatlanon elásva - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

Nyíregyháza - Emberi csontvázat találtak a rendőrök egy nyíregyházi ingatlanon elásva - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

A rendőrség lakossági bejelentés alapján kezdett kutatni a nyírségi nagyváros egyik külterületi ingatlanán. A kétnapos keresés után a rendőrök kedden bukkantak az elásott, ismeretlen személyazonosságú tetemre.

Még nem tudni ki volt az elhalt

Nagyon lassan dereng a Rezeda utcai titok. Mint arról korábban beszámoltunk, két napig kutattak a rendőrök egy portán a Nyíregyháza déli részén lévő Kistelekiszőlőben. A szomszédok csak nagyon keveset tudtak elmondani az esetről, a több szakember bevonásával indult eljárás során igen széles körben zárták le a környéket. A rendőrség annyit erősített meg, hogy nyomozást folytattak, és ennek részeként egy holttestet találtak. Az utcabeliek között megindult a találgatás, és ezek alapján egy 2001-es halálesetről, vagy eltűnésről beszéltek. Úgy tudni, egy rabot is láttak, a kutatás közelében, de azt, hogy neki volt-e köze az esethez, vagy a megtalált személyhez, egyelőre nem tudni. A portát a mostani tulajdonos nagyjából 10 éve vette, így ő nem is tudott arról, hogy mit rejt a föld. Megdöbbent, amikor a rendőrök értesítették, hogy át akarják kutatni a telket.



Emberi csontvázat találtak a rendőrök egy nyíregyházi ingatlanon elásva - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel. tovább »

Két napig dolgozott egy markoló egy kistelekiszőlői portán Nyíregyházán. A ház mellett a rendőrök keresnek valamit – jelezte egy olvasónk kedden délután. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!