Nyíregyháza hírei

2015.02.16. 10:19

Megkérdeztük: Mit tenne az elszegényedés ellen?

Nyíregyháza - Cziva Brigitta így válaszolt: – Még több munkahely kellene, és valódi rezsicsökkentés! A szolgáltatók most is megtalálják a módját a sarcnak. A politikusok fizetésének egy részét az egészségügyben dolgozóknak adnám.

Nyíregyháza - Cziva Brigitta így válaszolt: – Még több munkahely kellene, és valódi rezsicsökkentés! A szolgáltatók most is megtalálják a módját a sarcnak. A politikusok fizetésének egy részét az egészségügyben dolgozóknak adnám. Moravszkiné Szalka Orsolya szerint sok ember kevés munkával szeretne sokat keresni. – A vonzó nyugati lehetőség is csalóka! – nyilatkozta.

Jung János nem sokat ad a statisztikákra. – Jó volna, ha a kiskeresetűek is boldogulni tudnának. Én a lakásépítési kedvet, a munkahelyteremtő beruházások számát növelném – adta tudtunkra.

Kassai Sándorné fél évszázados munkaviszonya után a nyugdíját kevesli. – Aki valóban keres, az ma is találhat munkát! Megszokták az emberek, hogy könnyen jön a segély, így nehéz segíteni rajtuk – mondta.

Machács Józsefné azt „fájlalja”, hogy sokan képtelenek a szakmájukban elhelyezkedni. – Össze kellene fogni az embereknek, és kiállni a jogaikért.

– Egyre szegényebbek az emberek. Ha tudnám a megoldást, már ott ülnék a parlamentben… Csúszunk lefelé a lejtőn, a nevünk sokszor csak arra kell a cégeknek, hogy felvegyék a támogatást – mesélte Takácsné Benkő Erzsébet.

KM-MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!