Nyíregyháza hírei

2015.02.10. 17:50

Új tiszthelyettessel bővült a katasztrófavédelmi igazgatóság

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyolcvankét hallgató között tette le a tiszthelyettesi esküt Orosz Zoltán tű. őrmester pénteken, a fővárosban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság központi épülete előtt tartotta kibocsátó ünnepségén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyolcvankét hallgató között tette le a tiszthelyettesi esküt Orosz Zoltán tű. őrmester pénteken, a fővárosban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság központi épülete előtt tartotta kibocsátó ünnepségén.Az új kollégánk, Orosz Zoltán tű. őrmester a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon kezdte meg szolgálatteljesítését, miután Csepely Zsigmond tű. dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója hétfőn reggel bemutatta a vezetői állománynak.

A frissen végzett tiszthelyettes már általános iskolában is több tűzoltóversenyen indult, majd középiskolában a katasztrófavédelmi versenyeken ért el kiemelkedő helyezéseket.

Orosz Zoltán tű. őrmestert a bajba jutott embereken való segítés vezérelte, hogy erre a területre orientálódott, szeret gépkocsit vezetni, így a tapasztalatok megszerzése után tűzoltó gépjármű vezető szeretne lenni.

- Dóka Imre -

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!