Nyíregyháza hírei

2015.03.11. 12:02

Közösen megtartott jubileumi konferencia

Nyíregyháza - Megalakulásának huszonöt éves jubileuma alkalmából közös ünnepet tartott március 11-én a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara, pontosabban a kar szociális munkás képzése és a Védett Szervezetek Országos Szövetsége.

Nyíregyháza - Megalakulásának huszonöt éves jubileuma alkalmából közös ünnepet tartott március 11-én a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara, pontosabban a kar szociális munkás képzése és a Védett Szervezetek Országos Szövetsége. A két szervezetet nem csupán a negyedszázados évforduló, hanem a hasonló szakmai szándék, a közösen kitűzött célok, és a sok-sok éves együttműködés is összekovácsolta az elmúlt évtizedek során. Az ünnep alkalmából megrendezésre kerülő konferenciát, illetve a rendezvény vendégeit Seszták Oszkár, a Megyei Közgyűlés elnöke, és dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte, megnyitó beszédet mondott professzor dr. Semsei Imre, a kihelyezett egészségügyi kar dékánja. A rendezvény fővédnöke, s egyben meghívott vendége, Balogh Zoltán az emberi erőforrások minisztere halaszthatatlan elfoglaltságra hivatkozva nem tudott megjelenni a rendezvényen. A kora délutánba nyúló programban a hazai szakemberek mellett neves határon- illetve tengeren túli vendégelőadók is hozzájárultak a jeles nap jelentőségéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!