Nyíregyháza hírei

2015.04.13. 17:28

Élménybeszámoló: Diáknap a Zayban

Nyíregyháza - A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap a Zayban egyet jelent a diáknappal .

Nyíregyháza - A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap a Zayban egyet jelent a diáknappal .

Szervező osztályként különleges élményt akartunk,így gondoltunk egy merészet és iskolán kívülre helyeztük a programot.

Április elsején az iskola tanulói és nevelői egy vetélkedővel összekötött Állatpark látogatáson vettek részt.

A feladatok között totó, rejtvények, versírás és bátorságpróba is szerepelt. Megrendeltük a buszokat, felvettük a kapcsolatot a Sóstó Zoo-val. Egyeztettünk Gajdos László Igazgató Úrral a lehetőségekről. Sok segítséget kaptunk Révészné Petró Zsuzsa osztályvezetőtől és Szalay Rita zoológiai asszisztenstől. A belépőkhöz támogatást kértünk és kaptunk a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi gyárától. Az Állatparkban a megéhező diákok kedvezményesen vásárolhattak a Reszegi féle eredeti kürtőskalácsból és Kozslané Zsuzsanna által készített fantasztikus kenyérlángosból. A feladatok megoldása közben volt lehetősége a diákoknak a park újdonságainak megismerésére is. Nagy siker volt a park kabala pingvine, akinek jelmeze osztályunk egyetlen fiú tanulóját rejtette és nála plusz pontokat lehetett szerezni.

Szünet után várt a feladat ránk , hogy javítsuk és értékeljük a feladatlapokat. Szoros, 2-3 pontos különbségek alapján a győztes a 12.A osztály 2. csapata lett , nyereményük egy torta, a második a 12.B osztály csapata az Algida jóvoltából jégkrémekkel lett gazdagabb. A harmadik helyen a 9.b osztály csapata végzett jutalmuk gyümölcs volt. Külön értékeltük a szakképző osztályokat, közülük a 2/14 gyakorló ápoló osztály végzett az élen . Ők a Totál Pizza és Gyros felajánlásával fogyaszthatnak az étteremben.

A szeles időjárás ellenére mindenki nagyon jól érezte magát és aktívan részt vett a feladatokban. Egy mozgalmas, jó hangulatú program során kikapcsolódtunk és játszva tanultunk ezen a napon.

Köszönjük Benkőné Baranyai Ildikó tanárnőnek a sok munkát és szervezést ,valamennyi támogatónak a közreműködést.

- Nagy Klaudia , Boda Enikő, 11.c -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!