Nyíregyháza hírei

2015.04.28. 07:56

Megkérdeztük: Ön hogyan szokott adakozni?

Nyíregyháza– Igen, szoktam adakozni, következő alkalommal a Huszártelepen élő gyerekeknek fogok kinőtt, használt ruhákat vinni – válaszolta kérdésünkre a sényői <span class="namen">Pataki Viktória</span>.

Nyíregyháza– Igen, szoktam adakozni, következő alkalommal a Huszártelepen élő gyerekeknek fogok kinőtt, használt ruhákat vinni – válaszolta kérdésünkre a sényői Pataki Viktória. – Szociális munkás vagyok, így a gyakorlatom keretein belül segítünk a hajléktalanok ellátásában ételosztással, télen pedig ruhák, takarók kiosztásával – felelte a nyíregyházi Boros Zoltán.

– Ritkábban szoktam, de olyankor inkább pénzgyűjtéseken veszek részt, ezzel a rászorulókat, illetve a beteg gyerekeket is pártfogolom – nyilatkozta Fan Daniella.

– Az Apagyért Alapítványnak mindig adományozok, valamint a szájjal és lábbal festőket is segítem egy bizonyos pénzösszeggel. A Vöröskereszt munkájához is rendszeresen hozzájárulok – adta tudtunkra az apagyi Barabás Viola.

– A gyermekem iskolájában ajándékozunk a szegényebbeknek, továbbá a mentőszolgálat, és a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány munkáját is támogatom – árulta el Hlavnyáné Maróthy Andrea.

– Szívesen adakozok, ha az utcán megállítanak, mindig segítek pár száz forinttal, karácsony környékén pedig a családommal egy gyermekotthonnak adományozunk – tudtuk meg a megyeszékhelyen élő Mile Dávidtól

KM-KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!