Nyíregyháza hírei

2015.04.09. 17:52

Ütemezetten költözik át a gyermekosztály

Nyíregyháza - Hatalmas feladat vár a Jósa András Oktatókórház gyermekosztályára, hiszen az elkövetkező napokban folyamatosan átköltöznek a tömbkórház Gyermekgyógyászati Centrumába.

Nyíregyháza - Hatalmas feladat vár a Jósa András Oktatókórház gyermekosztályára, hiszen az elkövetkező napokban folyamatosan átköltöznek a tömbkórház Gyermekgyógyászati Centrumába.– Most hétvégén a gyermek sürgősségi egy részét, valamint 16 szakrendelőt költöztetünk át azért, hogy április 13-án, hétfőn reggel már az új helyen fogadhassuk a rendelésekre érkező kis betegeinket – mondta el lapunknak dr. Dicső Ferenc osztályvezető főorvos. A jövő héten a további részlegek kerülnek át az új épületbe, melynek mélyföldszintjén a gyermekradiológia, földszintjén a sürgősségi részleg és a szakrendelések, első emeletén a csecsemő, kisded és gyermek belgyógyászat, a másodikon az újszülött intenzív és gyermek patológia, a harmadikon a gyermek intenzív, a sebészet, valamint a neuropszichiátria kap helyet egy gyermek sebészeti műtővel együtt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!