Árokba csapódott a 17 éves máriapócsi fiú és négy utasa, ketten súlyosan sérültek – Balesetek az elmúlt 24 órában

Árokba csapódott a 17 éves máriapócsi fiú és négy utasa, ketten súlyosan sérültek – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyháza Szegfű utcán közlekedett a László utca irányából a Vay Ádám körút felé 2017. július 14-én 9 óra 15 perc körül segédmotoros kerékpárral egy 65 éves helyi férfi. A külső egyenesen és jobbra tartó forgalmi sávban haladva a Szegfű utca, Hunyadi utca és a Vay Ádám körút kereszteződés szabad jelzésénél egyenesen tovább akart hajtani a Vay Ádám körút irányába, amikor egy neki balról közlekedő, szürke színű személygépkocsi elékanyarodott a Hunyadi utcába. A segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi a balesetet elkerülni már nem tudta és az elé kanyarodó gépkocsi jobb oldalának ütközött, melynek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó szürke színű személygépkocsi sofőrje megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a Hunyadi utcán. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Máriapócs felől Kisléta irányába közlekedett 2017. július 15-én hajnali 1 óra körül személygépkocsival egy 17 éves máriapócsi fiú. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között egy balra ívelő útkanyarulatban tovább közlekedve lehaladt a jobb oldali útpadkára, majd az útárokban egy fának csapódva állt meg. A baleset során a sofőr és egyik utasa súlyos, három másik utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

rom2

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés