Indul a karácsonyfa-szépségverseny második fordulója!

Akt.:
Indul a karácsonyfa-szépségverseny második fordulója!
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nem könnyű a karácsonyfák sorsa, hiszen mindössze két hétig vannak központi szerepben, de abban a két hétben az ifjabb és az idősebb családtagok tiszteletét és csodálatát élvezhetik.


A lakások díszeként a legrangosabb helyen állnak vízkereszt napjáig, s hogy milyen ruhában is pompáznak, az az egyes családok ízlésétől, kreativitásától függ.

Az elmúlt évek is arról tanúskodnak, hogy a fenyőfadíszek változatos formái és anyagai, csillogó színei fantáziadús és csodás alkotásokra adnak lehetőséget, legyen az klasszikus, elegáns, havas vagy természetet idéző kreáció. A Kelet-Magyarország az elmúlt év végén ismét meghirdette pályázatát: keressük a legszebb karácsonyfát a megyében.

Pályázatunk első része lezárult, hetvenöt érvényes nevezés érkezett a versenyre, a fotókra január 17-én délig lehet szavazni. Az nyer, aki a legtöbb voksot gyűjti. A győztes 10 ezer forint értékű ajándékot vehet át szerkesztőségünkben, de a szavazókról sem feledkeztünk meg: közöttük véletlenszám-generátor segítségével 5000 forint értékű ajándékot sorsolunk ki.



Nyíregyháza.
SZON.HU






hirdetés