Már csak pár nap!

A karácsonyfa díszítésekor érvényesülhetett az egyéni ötlet
A karácsonyfa díszítésekor érvényesülhetett az egyéni ötlet - © Fotó: magánarchívum
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szerdáig küldhető be a karácsonyfáról a fénykép, a leadott szavazatok is ajándékot érnek!

Nem könnyű a karácsonyfák sorsa, hiszen mindössze két hétig vannak központi szerepben, de abban a két hétben az ifjabb és az idősebb családtagok tiszteletét és csodálatát élvezhetik. A lakások díszeként a legrangosabb helyen állnak vízkereszt napjáig, s hogy milyen ruhában is pompáznak, az az egyes családok ízlésétől, kreativitásától függ.

Ötletes, mutatós, tetszetős

Az elmúlt évek is arról tanúskodnak, hogy a fenyőfadíszek változatos formái és anyagai, csillogó színei fantáziadús és csodás alkotásokra adnak lehetőséget, legyen az klasszikus, elegáns, havas vagy természetet idéző kreáció.

A Kelet-Magyarország az elmúlt év végén ismét meghirdette pályázatát: keressük a legszebb karácsonyfát a megyében. Ha lefotózzák és feltöltik a versenyre létrehozott internetes felületünkre (http://www.szon.hu/karacsonyfa-szepsegverseny-a-kelettel) karácsonyfájukat, máris beneveztek a versenyre! A fényképeket még január 9-éig várjuk. A szavazatokat január 9-én 16 órától január 17-én 12 óráig gyűjthetik a pályázók, a legtöbb voksot kapott fotó lesz az első helyre befutó. A játékunkban részt vehet minden 16. életévét betöltött és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

KM


Az ünnepek közeledtével ismét az olvasóink kreativitását tesszük próbára: ezúttal a megye legszebb saját díszítésű karácsonyfáját keressük. Jelentkezési határidő, fotók feltöltése: 2019. január 9., 12 óra Szavazás: 2019. január 9-én 16 órától január 17-én 12 óráig. Eredményhirdetés: 2019. j...Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés