Megkérdeztük: Ön megbízik a szén-monoxid mérő készülékekben?

By cziffraandi
Megkérdeztük: Ön megbízik a szén-monoxid mérő készülékekben?
Szováti Istvánné jól ismeri ezt a terméket. Szerinte roppant hasznos, mert időben jelez, ha baj van. – Ahol a gázrendszer igényli, ott kivétel nélkül be kellene vezetni – válaszolta lapunknak.


Páll Istvánné környezetében találkozott már egy ilyen készülékkel, sőt, volt már arra is példa, hogy a saját szeme előtt sípolt a készülék, vagyis jelezte a szivárgást.

– Láttam már ilyen jelzőkészüléket, és ha megbízhatóan működik, akkor minden pénzt megér. Óvodákban, iskolákban, zsúfolt helyeken alkalmaznám, nem rossz találmány! – így Hatházi Dóra.

– Fontosnak tartom, sajnos a híradókban egyre gyakrabban hallani halálos balesetekről, főleg téli időszakban, de ennek segítségével emberek menekülhetnek meg a haláltól! – mondta Mikó Ádám.

Kazinczyné Batta Mónika így válaszolt: – Kiskoromban majdnem történt egy tragédia a családomban, akkor szerencsére az égiek közbeszóltak. De nem lehet mindig a szerencsére hagyatkozni, a technikát is segítségül kell hívni.

– Távhős lakásban élek, így a környezetem védve van egy esetleges katasztrófától. Viszont ahol más módon fűtenek, igenis be kell szerezni egy szénmonoxid mérőt – érvelt Matolcsiné Keresztény Anikó.

– KM-SA –Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés