Sényő-Ferencváros – Érvényesítették a papírformát

Akt.:
Sényő-Ferencváros – Érvényesítették a papírformát
© Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Magyar Kupa: A Fradi nyert Sényőn, ám a hazai emelt fővel jöhettek le a pályáról.

Vége! Letelt a két perc hosszabbítás, majd felharsant a hármas sípszó, nyert a Fradi 4-0-ra. Le a kalappal a sényőiek előtt, akik az első félidőben kiválóan fociztak, nem engedtek helyzetet a nagynevű Fradinak, és akár a kapuba is találhattak volna. A tizenegyes és a piros lap eldöntött mindent, a megfogyatkozott hazaiak is hajtottak becsülettel, ám a Fradi így is Fradi és bár Böde Dániel nem került pályára összességben érvényesült a papírforma. Ám a meccsen nyújtottra a vereség ellenére a sényőiek lehetnek büszkék.

91. perc. Lovrencsincs Balázs kapott jó passzt és 13 méterről nem hibázott, 0-4.

A cserék gólja: a 75. percben a csereként beállt Lovrencsics Balázs fejelt középre a szerb Georgijevics elé, aki hat méterről nem hibázott, 0-3.

A 63. percben Petrjak bal oldali beadását Finnbogason előrevetődve hat méterről fejelte a kapuba, 0-2.

A duplázó már több gólt nem szerez Sényőn, mert lecserélték.

Úgy néz ki, minden eldőlt. Bőle Lukács ugrott fel Marics Gábor mellett, amikor a ferencvárosi földre esett a játékvezető nem ki meglepetésre tizenegyest adott a Fradinak. Sőt Maricsnak sárgát, mivel volt már ilyen lapja, villant a piros is. Az izlandi válogatott Finnbogason nem foglalkozott a tízi jogosságával, bevágta a jobb sarokba, 0-1.

Elkezdődött a második félidő, a csapatok nem cseréltek

Az első félidő után elégedetten vonulhattak az öltözőbe a sényőiek, mert igencsak helyt álltak a élvonalbeli csapat ellen. Sőt az első nagy helyzete a hazaiaknak volt, igaz párszor a sényői kapu előtt is adódtak forró pillanatok, ám a több mint kétezer néző gólt nem láthatott.

És elkezdődött. Sényő focilázban ég, hiszen a legnépszerűbb focicsapatot, az NB I-ben listavezető Ferencvárost fogadta. Nem hírverő meccse, hanem tétmérkőzésen a Magyar Kupában. A Böde-drukkereknek még várniuk kell, hogy lássák kedvencüket, mert a kezdőben nem kapott helyet.

Jegyzőkönyv

Sényő-Carnifex–Ferencváros 0-4 (0–0)

Sényő , 2300 néző, v.: Németh (Medovarszki, Punyi)

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Lakatos L., (Ruska, 74.), Phrakonkham – Fabu, Marics, Hadházi – Barcsay (Takács, 81.), Márton – Kristófi. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

FTC: Holczer – Csernik, Takács, Otigba (Blazics, 64.), Heister (Georgijevics , 69.) – Csonka, Rodríguez – Bőle, Rui Pedro, Petrjak – Finnbogason (Lovrencsics B., 64.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov.

Gól: Finnbogason (50., 11-esből, 63.), Georgijevics (75.), Lovrencsics B. (91.)

Kiállítva: Marics (49.)Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés