Vendégsiker az NB I-es megyei rangadón

Akt.:
A nyírbátori Terék Norbert valamennyi mérkőzését megnyerte az Apagy elleni megyei rangadón
A nyírbátori Terék Norbert valamennyi mérkőzését megnyerte az Apagy elleni megyei rangadón - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: A dupla fordulóban érintett apagyiak és nyírbátoriak meccse szoros küzdelmet hozott.

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Diósgyőri VTK II 8–10

Nem sokon múlt az esélyesebb vendégek ellen a pontszerzés, de a kritikus mérkőzésen érvényesült Tóth Zsolt rutinja. Győztek: Molnár D. 3, Terék N. 2, Vígh T., Bánhidi és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.

Félegyházi ASI–Apagy SE 13–5

A második helyen álló kiskunfélegyháziak ellen igazából csak Jeszenszki Dániel tudta felvenni a versenyt az apagyiak közül, ő viszont közel állt ahhoz, hogy mind a négy egyéni mérkőzését megnyerje. Gy.: Jeszenszki 3, Poór T., Hodász 1-1.

Apagy SE–Nyírbátori ASE 7–11

Az előző napi hosszú utazás és mérkőzés sokat kivett a házigazdából, így a megyei rangadón a hét döntőszettes meccsből hatot megnyerő bátoriak kerekedtek felül. Gy.: Jeszenszki 3, Hodász 2, Poór T. és a Jeszenszki, Hodász páros, illetve Terék N. 4, Molnár D. 3, Vígh T. 2, Bánhidi és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.

NB II, férfi

Apagy SE II–Egri VSI-Pálosi AK 14–4

Magabiztos hazai győzelem született. Gy.: Szűcs A. 4, Pacuk P., Szabó S. 3-3, ifj. Oszlánszki L. 2/2, a Szűcs A., ifj. Oszlánszki L. és a Pacuk P., Szabó S. páros 1-1.

Gödöllői EAC II–Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza 13–5

Az extraligában szereplő Gödöllő második számú csapatának ezúttal jobban kijött a lépés. Gy.: Fodor G. 3, Király Cs. 2.

NB I, női

Ambrus AA–NAC Túróczy Nyíregyháza 16–2

Tartalékos összetételben nem volt esélye a nyíregyházi csapatnak a pontszerzésre a százszázalékos listavezető ellen. Gy.: Fülöp M. és a Fülöp M., Barna K. páros 1-1.

Utánpótlás válogatott–NAC Túróczy Nyíregyháza 6–12

A korosztályos válogatottakból álló csapat ellen a győzelem mellett az is örömteli volt, hogy Laskai Írisz újra elkapta a fonalat, és közel járt ahhoz, hogy mind a négy egyéni meccsét megnyerje. Gy.: Fülöp Sz. 4, Laskai, Tarsoly 3-3, Bándy és a Fülöp Sz., Tarsoly páros 1-1.

NB III

Fehérgyarmati VSE–Vitka SE Vásárosnamény 14–4

A megerősödve jó formába lendült gyarmati csapat biztosan nyerte a megyei rangadót. Gy.: Bartha M., Szilágyi Z., Bánik 4-4, Balogh A. 3/1, a Bartha M., Szilágyi Z. páros 1, illetve Orosz F., Bányász Zs., Pacuk S. és a Pacuk S., Lakatos Sz. páros 1-1.

Apagy SE III–Hajdúnánás 10–8

Az apagyiak az elején alaposan meglepték vendégeiket, és 10–3-as vezetésüknél el is dőlt a mérkőzés sorsa. Gy.: Misák, Bodrogi F. 3-3, Benga, Németh F., a Misák, Bodrogi F. és a Benga, Németh F. páros 1-1.

Várdai ASE–Debreceni AK II 12–6

Az egységesebb kisvárdai csapat Pokol Péter és Márföldi István vezérletével magabiztosan nyert. Gy.: Pokol P. 4, Márföldi 3, Újvári 2, Varga P., a Márfödi, Varga P. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Záhonyi VSC-Fresh24Dental–Hajdúszoboszlói AK 6–12

A záhonyi csapat az őszihez hasonlóan megint megszorongatta a bajnokesélyest, bár az eredményben ez nem nyilvánult meg annyira, mint legutóbb. Gy.: Petró L., Csépke 2-2, Sütő L., Nagy A. 1-1.

Mátészalkai MTK–Teva Debrecen SE II 3–15

A bajnoki címre hajtó debreceniek dolgát nem tudta megnehezíteni a szalkai csapat. Gy.: Damasiewicz N. 2, a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1.Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés