Helyi közélet

2011.05.22. 10:58

Erdőháti fesztivált szerveznek Méhteleken

<p>Még februárban rendezték meg az „Összefogás Erdőhát Kulturális Felemelkedéséért” elnevezésű rendezvényt a méhteleki művelődési házban.</p>

– A projektnek célja Erdőhát kulturális identitásának megerősítése. Ezt példázza majd az Erdőháti Kulturális Civil Szervezetek Fesztiválja – közölte Czuorákné Belényesi Terézia művelődésszervező. – A fesztivált 2011. június 25-ére szervezzük, Méhteleken, a művelődési ház előtti parkban.

Erre a rendezvényre szeretettel várunk minden Erdőháton és Erdőháton kívüli amatőr, hagyományőrző és kulturális csoportot. A csoportokat rangos, szakmai zsűri értékeli. A legszínvonalasabb előadás elnyeri a 2011. év Erdőháti Kulturális Civil Szervezetek Fesztivál díját. Várunk minden egyéni és csoportos fellépőket, akik számára fontos a hagyományőrzés, hagyomány ápolása és tovább örökítése, legyen az tánc (néptánc, társas tánc), dal, vers, színjátszás, bábjáték, hangszeres zene.


Jelentkezni lehet a [email protected] e-mail címen, illetve a 06/70-930-7426-os telefonszámon.


KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában