Percek alatt elfogták a nyírbélteki rablókat

Akt.:
Percek alatt elfogták a nyírbélteki rablókat
© Fotó: police.hu
Nyírbéltek, Encsencs, Nyírlugos, Nyírbátor – A rendőrök néhány percen belül elfogták a két feltételezett elkövetőt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. június 1-jén 18 órakor érkezett bejelentés, hogy Nyírbélteken egy férfit kiraboltak.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének két körzeti megbízottja néhány percen belül a helyszínre érkezett és elfogta a két feltételezett elkövetőt. A 32 éves encsencsi férfi és a 33 éves encsencsi nő Nyírbéltek egyik utcájában szólított meg egy 69 éves budapesti férfit.

A sértettől pénzt követeltek, de mivel ő nem volt hajlandó a kérésüknek eleget tenni egyre erélyesebben léptek fel vele szemben. A férfi lökdöste, míg a nő a pénz megszerzése érdekében megpróbált a zsebeibe nyúlni, levenni a hátán lévő hátizsákot, amíg végül a földre lökték. A sértett felállt, de újra rátámadtak, ezért átadott nekik némi aprópénzt és bemenekült egy családi ház udvarára, ahová támadói már nem követték.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság M. Emil és V. Beáta encsencsi lakosokat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés