kíváncsiság, empátia

2020.09.18. 12:39

Puskás Peti nem csak a dalait népszerűsíti az interneten

Az énekes rendszeresen posztol vegán életmódjáról, és a kommentekre is válaszol.

Puskás Peti nem csak a dalait népszerűsíti az interneten

Fotó: MW-archív

Puskás Peti nem csak arra használja a közösségi oldalait, hogy szelfiket és fellépéseken készült fotókat osszon meg a rajongóival: kihasználja a platformok adta lehetőséget arra, hogy a számára fontos ügyekről kifejtse álláspontját. Így követői többször is olvashattak már arról, hogy számára milyen fontos a környezet- és állatvédelem, illetve a vegánság népszerűsítése.

Fontos az együttérzés

A napokban utóbbiról posztolt: leírta, azért fontos számára ez az életmód, mert szerinte az állatok nem értünk, hanem velünk élnek együtt. A bejegyzéshez nagyon sok hozzászólás érkezett, köztük néhány nem túl kedves stílusban. Az énekes egy hosszú válaszban fejtette ki, hogy semmi meglepő nincs ebben a „kommentkultúrában”, de ez nem tartja vissza attól, hogy kifejezze véleményét.

– Támogatok mindenkit, aki képes a saját lemondásai által másoknak segíteni, legyen szó emberekről vagy állatokról. Legyetek büszkék arra, hogy ebben az ellenséges és cinikus világban képesek vagytok empátiát gyakorolni, megérteni másokat, és kíváncsian álltok a világ dolgaihoz, sőt változtatni tudtok rajta – írta Peti a bejegyzésben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában