PR cikk

2011.08.01. 08:49

Alpok Adria Szépségverseny

1988-ban, mikor Olaszországban megszületett az Alpok Adria Szépségverseny, az alapítók mindössze egy célt tűztek ki maguk elé: a legszebbet csak a legjobbak találják meg!

1988-ban, mikor Olaszországban megszületett az Alpok Adria Szépségverseny, az alapítók mindössze egy célt tűztek ki maguk elé: a legszebbet csak a legjobbak találják meg!

Mára a nemzetközi szintre emelkedett versenysorozat Magyarországon is komoly népszerűségnek örvend. Bizonyára hozzájárult ehhez a képzett szervező csapat elszántsága és a rendezvények színvonala is. A bizonyíték pedig az a sok ezer ember, aki minden évben ellátogat a versenyeikre.

10 éve képviselik hazánkat szebbnél szebb lányaink

Hazai szervezőkkel összefogva az Alpok Adria Szépségversenyt Prauda Edina liszensz tulajdonos összekapcsolta a Megye Szépe versennyel. Így minden megye legszebb lánya közül az országos döntőn dől el, hogy ki képviselheti Magyarországot a nemzetközi megmérettetésen. A megyei versenyek biztosítják, hogy az egész országból megtalálják azt a lányt, aki új hírnevet szerez Magyarországnak.

Számukra fontos, hogy elismert és bizonyított személyek álljanak a rendezvények mellé. Éppen ezért, a verseny fővédnöki tisztjére a legtöbb megyében a megyei önkormányzatok elnökeit kérik fel, vagy nagyobb városok polgármestereit.

A magyarországi döntőn minden megyét a „Megye Szépe” képviseli

A különlegesség fokozása érdekében minden térségek legjellemzőbb gasztronómiai cége termékbemutatóval készül. Díszvendégként meghívást kap a megyei önkormányzat elnöke és a rendezvényt támogató város polgármestere.

Az országos döntő dobogós helyezettei jutnak tovább a Miss Alpe Adria International versenyére. A Miss Alpok Adria verseny szervezőinek fontos, hogy továbblépési lehetőséget is biztosítsanak a legszebb lányoknak. A nemzetközi döntőkön kívül többször van lehetőség olaszországi divatbemutatókra kijutni a nevezett hölgyeknek.

A Miss Alpok Adria megye szépe nem csupán egy szépségverseny, hanem kulturális rendezvény is, ami kellemes szórakozást biztosít mindenki számára. A belföldi turizmus népszerűsítése, az igazi hungarikumok bemutatása és a hagyományőrzés bizonyítja, hazánk szépsége a lányainkéval lehet teljes!

Valódi értékek, valódi szépségek, ők így építik az országimázst.

Elhivatottságuk az eredményeinkben testesül meg. A nemzetközi döntőkön rendre dobogós helyet szerzünk és már négy alkalommal korona kerül leányunk fejére.

2001. Ónodi Réka - 2002. Zimány Linda - 2009. Halász Beatrix - 2010 Barta Zsanett

2011-ben is lesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében verseny. Ezúttal az ITC Székház ad otthont augusztus 19-én 18 órától a rendezvénynek. Dr. Mengyi Roland a megyei közgyűlés elnöke eleget téve a felkérésnek, vállalta a rendezvény fővédnöki tisztjét. A versenyre az egész megye területéről lehet jelentkezni augusztus 1-ig a szervezőknél, illetve még személyesen az elődöntő napján. Jelentkezhet bárki, aki 14 és 28 év közötti hölgy, a megyében él vagy tanul, és örömmel vállalja, hogy a megyét képviseli egy éven át, mint a megye szépe, valamint az országos megmérettetésen Borsod-Abaúj-Zemplén megye színeiben elindul.

Az elődöntő augusztus 6-án Miskolcon, a Szinvaparkban lesz megrendezve, 15 órától, egy egész délutános program keretében. A zsűri sztárvendége az Éden Hotel egyik sztárja, Ádám lesz. Valamint színes programok, táncos produkciók is színesítik a délutánt. A szervezők a véradókat is szeretettel várják, mivel a Miss Alpok Adria a Magyar Vöröskereszttel karöltve véradást szervez, így részt vállalva a társadalmi segítségnyújtásban. Már 13 órától lehet adni a vért a Szinvaparkban, egészen 17 óráig.

Ezen a napon dől el a jelentkezők közül ki az a 15 lány, aki a megyei döntőn részt vehet. Az aug. 19-i megyei döntőn egy két és fél órás gálaest keretében lesz látható a 15 hölgy, fellép az eLTE tánciskola, a Miskolci Musical és Dalszínház, a Fortuna stúdió növendékei, valamint sztárvendégként: Dukai Regina, aki egyébiránt a verseny zsűrijében is helyet fog foglalni ezen a napon.

Jegyek a gálára elővételben kaphatók a Szinvaparkban levő Csajvagyok.hu irodában augusztus 6-tól a rendezvény napjáig, valamint a Gótika Kozmetikában, illetve a helyszínen is 1000 Ft-os áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában